Thursday, 13 September 2012

SYUHAIDA AHMAD KAMAL

budk ni matured gile muka. Itu lah first impression ku terhadap Miss Syuhaida. Haha. We were deskmates time f1 and f5. So sweet. When Allas says kun fayakun, who can say otherwise:). So this foxyy little lady (who is not that little but yes a bit foxy) is now not in Malaysia anymore. She is now in Jordan. Take care dear. Wow, time flies. Or in this case, the girl herself. She's taking dentistry. Haha. Syu nnt aku nak buat braces supaya gigi aku dh tk mcm ronaldinho the football player ag dah. Nnt diskau tau. Bile nnt you nak give birth , you dtg kat i. I plak kasi diskaun.

oPPSI. Lupa nak bagi salam. Assalamualaikum dunya. So aku ngn syu ni tkde ah rapat sgt time f1. Mane tknya aku keje asyik nanges dia plak keje asyik mkn chocolate. Bukan nk offer :p. Tp kebetulan kitorg terrr jadi deskmate time f5. Haha. Mase tu mmg kamceng gilee sampai aku oun tk sangka sebenarnya. Kitorg bnyk berkongsi rahsia dn cerita. Sampai tk terkire. Tp aku tk nk buat cerita sedih. Kau gi Jordn pun bukanyya buat ape. Nak smbung blaja. Benda baik aku sgt alu2kan. Sori tk hntr keadaan tk mengizinkan. Tp kau SENTIASA dlm ingtn dn hatiku. Cause once you love someone, ther are never apart from you. They're there with you, in your heart:). Jaga diri baik2. Makan je bnyk2. janji sihat. Nnt jgn balik2 bawak laki bawak ank tk ckp. Aku tk kira. Aku nk gk jd bridesmaid kau.

Haha. Ingt Syhamiel tu ha. Amboiii pengakuan berani mati nmpk. IT'S ABOUT TIME DEAR.. anyway, good luck. Wish you allll the best. Have a blast there. Study hard. (the same goes to me). Dan semoga anda berada di bawah lembayung rahmat Allah sentiasa

2 comments:

  1. aww. shweet nya kitewwww. post pasal tajuk sama and gambar sama.wakakakaka rindu SYU. harap2 syu rindu kite lebih pd die rindu syhamiel.bahaha. kte nangis kot bc blog syu.ahahahaha *malu sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Allah. haha ape tibe2 syhamiel niii. mesti la kita rindu korang lebih. you guys know me very well :)

      Delete