Monday, 11 June 2012

KAU

Haha. Kau kate kau dah tak kisah pasal aku enn..great..that will make this a lot easier. Finally a post just for you. Haha. How 'sweet' is that. Okay so we got know to know each other almost last year . And then aku rase semalm cam official kite dh stop kawan je. Pehal kau nak kate aku merajuk ah, aku tak main ah merajuk2 ni. Itu engkau lah wei. Setakat aku kacau kau tido itu pun nak marah aku lah ape lah. Siap nak merajuk bagai. Ape hal plak aku je yg kena mengalah wei.....

Kau kate aku tak nak ambik pengajaran  apelah..wei senaya aku tak pernah faham pun ape salah aku before ni. Aku dh mls nak layan ah kau ni. Aku nak mencarut pun tk sampai hati kau tau tak. Tp kau suka hati ah ckp aku ape je kan. Aku takde ah kisah tp jgn sebut nama mak ah wei. Tu tak baaik ah tu. Mak aku tak salah ape2 pun dlm hal ni. Yang salahnya aku.

Sbb sepatutnya we should've never been friends in the first place. Kau boleh buang benda2 yg aku kasi kat sume tu. Surat ke patung bodoh ke ape ke. Tapi aku takde lah nyesal pernah kawan ngn kau. Ade gak benda yg aku blaja dr kawan ngn kau. Tp mostly aku blaja pasal kite kena kawal diri kite, sentiase bersederhana ngan cool je. Takyah lebih2.

Especially ngn XY. Sbb XY ni mmg lain dr XX. Cam ape yg aku dh mention dlm post sebelum ni. Anyway, lps ni aku dah tau ape yg aku patut buat ngn tak patut buat. Aku takkan buang benda yg kau kasi kat aku tu. Itu kira mcm reminder kat aku ah. Anyway, aku maybe pergi Low Yat doh weekends ni. So kalau katekanlah kau nak beli laptop tersayg kau tu kat Low Yat weekends, beware jgn sampai kite terjumpa ke ape ke. Bahaya gile.

Anyway, I wish you all the bst in your life. Semoga lps ni kite lebih matang dlm menghadapi kehidupan. Hmm. Tata si sengal.... Assalamualaikum


1 comment: