Monday, 12 March 2012

Blog org laenn..........

Assalamualaikum. Hehe. Baru semangat nak update blog lepas baca blog orang lain. Haha. Kalau aku tulis perkataan haha ni, mesti aku teringat kat Ezham sebab aku terpengaruh dgn dia. Asal text je mesti tulis haha takpun hehe. Mende ah. Perkataan siyes pun same. Sebelum aku eja mmg full, serious tp bila dia eja siyes, aku pun terikut-ikut. Tapi, aku memang suka eja penuh kalau nak text ke apa. Rasa best. Tak kisah ah mention name dia sebab aku dah get over my crush over him pun. Tapi mmg tak menahan bila aku baik ngan dia punya awek, macm tak boleh blah. Aku pun tak sangka gak. Bak kata mak Forrest Gump, LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE. yOU'LL NEVER KNOW WHAT YOU'RE GONNA GET. Tapi, kalau kita beli nuts, takkan dapat black forest lak. Hmm... Anyway, aku pun tak tau nak tulis apa sebnarnya rasa macam nak tulis macam2, tp mcm dah lupa. Haritu, aku gi SOGO, terjumpa Yus ngan Syu. Pastu, Yus kata dia ade terjumpa Afa. Pastu Afa cakap dia ada jumpa Zera. haha. mamcam kelakar je. Macam nak patah je rase kaki aku kalau gi shopping ngan mama aku. Dari pagi sampai malam. Kiorang adalah orang last yang keluar dati JAKEL tu. Muahahahaa. Aku dah beli kain dah untuk raya. Awal kan? Bagus apa. Nnt leh fokus untuk ibadah masa Ramadhan.

perrgh. Sebenarnya, aku baru baca blog seorang XY ni. Banyak ah gak dia mencarut. Haha. Tapi aku saja nak baca. Nak gak tau apa pemikiran orang lain dalam dunia ni. Aku tak nak judge dia sebab aku tau aku tak perfect. Aku tau ayat ni cliche tapi ayat ni betul. Sebab tu ada orang yang boleh kutuk orang lain kot sebab dia rasa dia perfect? Atau mungkin dia tau dia tak perfect tapi dia tak pedulik? Ustaz Azhar cakap kita berdosa bila kita rasa kita tak berdosa. Tp enn, bukan ke mencarut tu tak baik. Yelah.Aku ni belajar agama dekat sekolah biasa je dengan video ustaz azhar. Aku tau yang Malaysia ni negara demokrasi. Kita ada freedom Of speech. Tapi, takyah lah mencarut sangat kan. Hehe. Aku baca blog kau pun sebab aku bosan. Kadang2, best tau baca ngan tengok benda yang merepek2 ni, kelakar kot. KAHKAHKAH. Contohnya, video Maria Elena ngan video Hai Temerloh, Aku suka tengok woh. Boleh mengubati hati yg sedang berduka lara. 

Entahlah, kesimpulannya, jgn mencarut. Lelaki yang tak mencarut ngan tak merokok mmg MACHO:)

1 comment: