Saturday, 31 March 2012

Assalamualaikum. Semalamm kankankan...aku gi jln2 cuci mata dgn kwn2ku. Best...Jlan dr pg sampai ptg. Keheheh. Ayah Hanis yg hantr aku ngan Hanis pergi bndr Tasik Selatan naik lrt turun hang tuah. Kitorang jln kaki dr Hang Tuah sampaaai Pavilion. Nak buat mcm mana. Dah mimi tu nak sgt pegi PAVI..aku pun hanya menurut perintah. So bila sampai2 je kat PAVI, aku punya perut dah berkeroncon walaupun pagi tu dh mkn cekodok yg amat lazat hasil gorengan mama Jerry. Aku pun belilah roti...mahal tul tp sbb lpr punya psl, aku sanggup berkorban.

Afterwards, Mimi ngan Tia kata dia dh smpi. Kitorg pun mulakan perjalan dgn mencuci mata. Disebbkan pg2 tak ramai org,there're no XY untuk aku usha..tetapi, jengjegjeng........


ok kenal tak mamt kat ats tu...itu lah Alif Aziz..KAHKAHKAH.. aku ternmpk muka dia, aku pun gi lah ambik gmbr...perrgh tinggi betul dia ni..dia keluar ngn Anne Ngasrii, I smell hot gossip..suka ati dia lah kan.itu hidup dia. Wangi...muahaha..So, lps tu jln2 lg, ambik gmbr yg super awesome. Dari mengingati perkara2 yg menyakitkan hati, baik aku buat memories yg super awesome kan. Betul tak?? ni ha, gmbr yg awesome tu..sbb ade muka aku tu yg best semacam je..



haha..telenglah korag sebab aku tk reti nk rotate...kah..al-maklumlah...noob.haihh. So, basicall we just jln2 je lah.elnguh kah jugk..semua kedai kitorg masuk...pastu

3 comments:

  1. Dun laugh but I used to and still AM one of ALIFF AZIZ"S fan.muahahaha..best gle stakat klua jalan pon jmpe aliff kot..haih..kelantan apa je ada? :P
    HAHA so tia really sampai kl lah ea..emmm ble can i join huh..haha..sedih pulak berada di sini.muahaha..anyway jalan2 je ke..xbeli pape?

    ReplyDelete
  2. NAK IKUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTT :3

    ReplyDelete
  3. hheehe...hai org perlis dan org kelte, meh lah dtg kl....saya senantiasa menanti and sebenarnya post ni tk abis lg nnt aku sambung...nnt masa nk ambik matf, dtglah kl dulu kite meronggeng di KL

    ReplyDelete