Sunday, 26 February 2012

outing~

Assalamualaikum dunia!
Heheheee..Haritu keluar ngan Faiqah ngan Hanis mmg best. Lama tak jumpa. Biase ah en. And Faiqah last jumpa time paper bio ah. Dah ah org first balik.= ='. Hhaha. Peko.Peko. Keluar mmg best tp nak solat punya lah seksa. Kitorang awal2 dah pegi surau kat TS tu tp ramai org . Kitorang pun jln2 ag ah. Pastu dtg balik, BAPAK ahh ramai. Kitorang pun mcm takleh jd ni. Kitorang bertekad nak pegi Pavi nak solat. Padahal sengaja menggatal nak jln2 sekitar BB tu en.haha. Mende ah. Pastu, lenguh ah gak jln2 ngan Hanis biase ah. Mmg laju gile. Berpeluh2. Nasib ade abng tolong bagtu surau kat mana. Dekat ngan Parkson, tingkat 5, dekat ngan tandas, celah2 tu. Baik betul abang tu. Detail tol bagi direction. Thanks tau. Appreciate ni. Hehe. And afterwards, kitorang tgh menggatal try2 spec mata janda baru bercerai, skali ade krisis lak. Faiqah terjatuhkan spec pastu ade cam patah skit kat tepi tu. Kitorang pun tak bape nak sure yg Peko yg patahkan ke mmg dah pth awal2. Nak main letak je bende tu tp ade salesgirl betul2 kat belakang kitorang. Haishh. Last2, bile salesgirl tu pusing je, kitorang terus letak spec tu and terus chow. Sampai kat kedai sebelah, menyorok and terus terburai gelak. Rupe2nya, Faiqah ngan Hanis pun cuak gak. LAAA..Aku iye2 ingatkan aku sorang je yg cuak, aku tgk diorang ni punyelah cool. Hehe. Epic tol ah. Kje pun amik gmbr, buat ah muka tak malu dlm LRT tu. Abng kat depan tu usha kitorang slack manjang. haha.Sori ah bang. Kitorang dah lama tak jumpa. Soo...rindu sikit. Dalam lrt tu, Faiqah borak ngan sape?.ehem2. And turun lrt kat sungai besi , LAGI ah best. Sebab nya, Hanis ah tau. Best gile doh. Rambang mata kitorang. Takleh nak fokus. Carik ayah. Rmai sangat ha. Yang XY nmpk ah gak ciri2 **** dia, tp yg pompuan nmpk cam civilian je. Hmm...Tapi siyes ah best. Tak rugi tungu ayah aku kat situ.Padahal, mmg selalu tunggu kat situ pun. Kah3. haaa...lagi satu, aku kononya nak pakai ag high heels, last2 kaki rase mcm nk pth pastu aku gi beli selipar baru lega sikit

~Nice To See, Nicer to hold,
Once broken, Considered MINE!!!~ 

No comments:

Post a Comment