Tuesday, 14 February 2012

BO(Y)

Assalamulaikum~
Hehe.Tadi borak ngan Hanis best giler kot..nak dekat 2 jam lebih..huhu..nasib baik free sebab rumah ngan rumah..go cordless phone..leh gossip2 kat dlm bilik...(haritu dah ah mama curi dgr kat luar pintu). Tadi masa tgh syok berborak. biasa ahh..mesti lah terkeluar dr landasn entah mcm mana boleh teringat memori daun pisang time F4..mase tu kitorang(aku, Hanis, Tia) tgh sibuk nak carik port private sbb port kitorang ats bumbung kena curik ngan org lain( Hanis knows right?) so, aku pun jumpe..kat ground floor which is Fatimah's common room yg tak pernah guna..and kitorang panggil tu Bilik Operasi a.k.a BO(Y)..haha..best gile bilik tuu..kitorang jumpa tv dlm almari kat situ and suprsingly, BOLEH guna! Yeay!!.. and Hanis punyalah excited sampai pergi koop nak bagitau aku..(aku tgh duty time tuu) and kitorang charge fon kat situ...kitorang buat homework kat situ..kitorang tido2 kat situ..mcm2 ah...but unfortunately, all good things must come to an end....lepas kitorang discover bilik tu (yg sebelum ni org lain tak perasan pung...) ramai pulak yg nak guna...adelah hamba2 Allah..so bilik tu pun dah berkurang kebestesannya sbb dah dirampas org lain....sah2 ah kitorang( aku, Hanis, Tia) bengang tp nak buat mcm mane...disebabkan kitorang baik..kitorang pun pasrah dan mls nak carik pasalll..anyways...though we didn't have the perfect ending with BO(Y), the memories that we had with the room will forever be embedded in our minds...the room has done lots for us in terms of strengthening our friendship..huhu..aku ingt gak kitorng tido kat bilik tuu waktu malam mase outing bermalam...sambil tgk cerita Hnnah Montana kowwwttttt.....=]
 
 








1 comment:

  1. x tgk hannah montana laa...konsert LADY GAGA kottt....

    ReplyDelete