Tuesday, 7 February 2012

chromosome XY

Assalamualaikum~Rase rajin nk update sbb baru buat..heh..aku nak citer psl sorang kawan baru aku.Name dia cam bese je very common for a guy tp dia nye name panggilan yg hmmm special sikit...kitorang kenal kat FB..hehe..aku ingt lagi tarikh dia..31 Disember 2011...and mmg kebetulan gile kenal dia sbb Hanis Yazid and Arief Firdaus kott.. Pastu ntah mcm mane leh kawan ngan dia and suprisingly bertahan sampai hari nie...aku selalu gak ah chat2 ngan dia ...satu2nya kwn chromosome XY yg aku leh open..thanks my fren..pastu mase mule2 calling2 takut gak ah..pastu rase cam best walau telinga panas sbb radiation fon tu..hehe..mmg aku mampos ah dgn bil tepon rumah bulan satu ni...tp aku akn sentiasa berterima kasih kt dia sbb sentiasa sbr mendengar celoteh akuu...

No comments:

Post a Comment