Thursday, 9 February 2012

Basuh baju~

Assalamualaikum!!
Hehe. Ayah aku suka basuh baju sampai baju budak and baju orang besar dalam dua-dua bakul tu habis..Nak je aku ckp kat ayah ku tersayang yg membazir kalau basuh baju sikit dlm washing machine tp sebagai anak, aku diam je lah. hehe..sorry Yah. 
And aku seriously rasa kalau lelaki yang rapat ngan family dia sgt lah CUTE~. and kalau hubungan brothers yg rapat, memang cute oh. Dulu ade satu partner dalam cerita The Amazing Race ni, diorang cowboys and diorang blood brothers. And diorang rapat owhh plus bijak, aku minat pun sebab diorang punya brotherly bond yang sangat rapt..huhu. Sisters pun kiut gak. I definitely love my family and friends..Miss you girls a bunch.

No comments:

Post a Comment